Sivustoja musiikin ystäville – laita nämä korvan taakse!

Netti on pullollaan musiikin ystäville tarkoitettuja nettisivuja, joten niiden joukosta voi olla vaikea löytää laadukasta sisältöä joka sopii juuri sinulle.Shaking between digital elements while listening to musicTässä kuitenkin muutamia esimerkkejä;

  • Radiot.fi

Tätä sivustolta löydät suomalaisia radiokanavia, joita voit kuunnella sivuston kautta netissä. Yksinkertaista ja helppoa!

  • Muusikoiden.net

Sivustolta löytyy kaikennäköistä kiinnostavaa, jos satut pitämään musiikkiaiheisistakeskusteluista, soittimista, keikoista ja artikkeleista. Sivuston keskustelupalstalta voi seurata keskustelua soittimista ja yleensäkin musiikista. Voit esimerkiksi jättää bändisi demoja toisten jäsenten kuunneltavaksi ja kuunnella muiden tuotoksia. Voit keskustella eri musiikkigenreistä, sanoittamisesta, musiikkiohjelmista ja melkein mistä vaan musiikkiin liittyvästä maan ja taivaan väliltä.Muusikoiden.netistä löydät myös torin, jossa voit ostaa tai myydä soittimia. Torilta voi löytyä hyviäkin diilejä, joten sieltä kannattaa melkein katsoa ennen uuden soittimen hommaamista. Kyseinen tori on todella suosittu, ellei jopa suosituin käytettyjen soittimien kauppapaikka Suomessa.

  • Daytrotter.com

Daytrotter -sivusto on englanniksi, mutta jos vähääkään englannintaitoa löytyy, kannattaa kyseiseen sivustoon ehdottomasti tutustua. Sivulta pystyy seuraamaan bändien livesessioita. Siellä musisoi niin tunnettuja, kuin tuntemattomiakin. Sivusto on yksinkertainen ja helppo käyttää. Sieltä löydät varmasti jotakin sinun makuusi sopivia melodioita.

  • pro-music.org

Tämäkin sivusto on englanniksi ja sieltä löydät tietoa lukuisista musiikkipalveluista, jotka kätkevät sisäänsä yhteensä noin 20 miljoonaa musiikkikappaletta. Palvelut, joita sivusto esittelee, ovat kaikki täysin laillisia keinoja kuunnella musiikkia.