Onko kodissasi tarvetta uusille astioille ja kalusteille?

Tuntuuko kotisi hieman elottomalta? Kaipaatko raikastusta ruokailuun tai olohuoneeseen? Uusien astioiden ja kalusteiden hankinta ei tarvitse olla iso projekti. Pienilläkin muutoksilla voit luoda uutta ilmettä ja iloa arkeen.

Uudet astiat tuovat iloa ruokailuun

Valitse tyyliisi sopiva kattaus, joka miellyttää silmää ja on myös käytännöllinen. Harkitse esimerkiksi värien ja materiaalien vaihtelua. Värikkäät lautaset luovat pirteän tunnelman, kun taas luonnonmateriaalit tuovat kodikkuutta. Älä unohda aterimia ja laseja, sillä ne viimeistelevät kattauksen.

Uusi sohva tai pöytä voi mullistaa olohuoneen ilmeen

Valitse kalusteet, jotka ovat sekä mukavia että sopivat huoneen kokoon ja tyyliin. Jopa pienemmillä hankinnoilla on vaikutusta. Uusi matto, valaisin tai sisustusesine voi yllättävän hyvin raikastaa tunnelmaa. Muista kuitenkin, että kalusteiden tulee olla sekä esteettisiä että käytännöllisiä.

Uusi ilme pienellä vaivalla

Muutoksen ei tarvitse olla suuri. Aloita vaikkapa vaihtamalla pöytäliina tai verhot. Inspiroidu sisustuslehdistä ja blogeista, kokeile rohkeasti uusia ideoita! Uusien astioiden ja kalusteiden hankinta voi olla hauskaa ja palkitsevaa. Pienilläkin muutoksilla saat luotua viihtyisän ja persoonallisen kodin, joka heijastaa omaa tyyliäsi.

Astiat ja kalusteet netistä

Verkkokaupoista löydät laajan valikoiman astioita ja kalusteita eri tarpeisiin ja tapahtumiin. Ruotsalainen Fyrklövern, on brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja laadukkaita astioita ja kalusteita. Fyrklövernin tuotteet ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ne on suunniteltu skandinaaviseen tyyliin. Verkkokaupasta löydät helposti kaiken tarvitsemasi ruokailuun, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.